Fabrika Haberleri

fabrika haberleri ve güncel fabrika gelişmeleri, fabrika ile ilgili tüm video, fabrika fotoğrafları ve fabrika haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul Küçükçekmece'de halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren müdahalesinin ardından söndürüldü.

Yerel

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlamasında 2 işçi hayatını kaybederken, 6 işçi de yaralandı.

Yerel

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde ambalaj fabrikasında çalıştığı sırada kafası yük asansörüne sıkışan Suriye uyruklu işçi hayatını kaybetti.

Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde elinde silahla P&G fabrikasının ana binasını basan bir kişi işçileri rehin aldı. Özel harekat polisleri bölgede.

Gündem

Kocaeli'de Arap yatırımcıların satın aldığı iflas eden fabrika, kendi işçileri tarafından soyuldu. Soygun sonrası 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zlider

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir teknolojik ürün fabrikasının inşaatında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yerel

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir tekstil fabrikasında sabaha karşı çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı....

Yerel

Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Ekonomi

Ankara merkezli faaliyet gösteren ve 65 ülkeye ihracat yapan, İMDER'in ilk yerli üreticisi Palme Makina, iflas etti.

Yerel

Bursa'nın Kestel ilçesinde bulunan tekstil fabrikasında yangın çıktı. Alevler tüm fabrikayı sararken, dumanlar ilçenin birçok noktasından görülüyor.

Gündem

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra AK Parti'ye katılan Nebi Hatipoğlu'nun fabrikasına, koruma olarak polis memurlarının tahsis edildiği iddia edildi.

Yerel

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bulunan tekstil fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesinin devam ettiği aktarıldı.