Fatih terim Haberleri

fatih terim haberleri ve güncel fatih terim gelişmeleri, fatih terim ile ilgili tüm video, fatih terim fotoğrafları ve fatih terim haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunanistan Süper Ligi ekibi Panathinaikos, Getafe'den Nemanja Maksimovic'i kadrosuna kattı.

Spor

Panathinaikos'ta Fatih terim ile yolların ayrılması gündemde. Yunan basını, tecrübeli teknik adamın ayrılık durumunda Al-Ahli’nin başına geçebileceğini belirtti.

Spor

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 berabere sonuçlanan Lamia maçından sonra Yunan hakemlere tepki gösterdi.

Spor

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos'un, Fenerbahçeli Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den bir futbolcuyla daha anlaştığı iddia edildi.

Spor

Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Panetolikos'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "kupa varsa kupaya talibiz" dedi.

Gündem

Tarihi fon vurgununda tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın kırık cep telefonuna ait bilirkişi raporundan yeni detaylar ortaya çıktı.

Gündem

Fatih Terim Fonu vurgunu sonrası tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın mahkemedeki duruşmasında, Fatih Terim'le ilgili itirafları ortaya çıktı.

Spor

Panathinaikos Yunan milli futbolcu Dimitris Limnios'u renklerine bağladığını duyurdu.

Gündem

Fatih Terim Fonu olarak bilinen büyük vurgunda tutuklanan Seçil Erzan'ın, mahkemede Arda Turan hakkında söyledikleri gündeme oturdu.

Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos, Köln'de forma giyen Dimitrios Limnios ile her konuda anlaşıldığını duyurdu.

Gündem

Tutuklu bankacı Seçil Erzan, mahkemeye verdiği ifadede kendisini tehdit edenlerin adını verirken, Fatih Terim ile ilgili sözlerinin ardından herkes dondu...

Spor

Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Fatih Terim'in, Yunanistan ekibinden alacağı ücret ortaya çıktı.