FETÖ Haberleri

FETÖ haberleri ve güncel FETÖ gelişmeleri, FETÖ ile ilgili tüm video, FETÖ fotoğrafları ve FETÖ haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

FETÖ'nün resmi yayın organı olan Zaman Gazetesi'nin yöneticilerinden Mehmet Kamış ve Ali Çolak, mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Gündem

AK Parti eski Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, kaleme aldığı yazısında, "FETÖ'nün siyasi ayağıyla hesaplaşılmadı" ifadelerini kullandı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin yayımladığı mesajda FETÖ mensuplarına yönelik 'seri operasyon' çağrısı yaptı.

Gündem

Sinan Ateş cinayeti davasında 10 sanığın tahliye edilmesi kararına Ayşe Ateş'ten çok sert tepki geldi. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş,...

Gündem

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter, FETÖ terör örgütünden 'ağabey' dediği kişilere 110 milyon dolar verdiğini ve şu...

Gündem

Tele1'in ABD'de yaşayan temsilcisi Yılmaz Polat, Fetullah Gülen'in öldüğü ve çiftlikten ayrıldığı iddiaları sonrası örgüt içinde yaşananları aktardı.

Gündem

FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen’in, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan terör kampından kaçırıldığı öğrenildi.

Gündem

Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5'i FETÖ şüphelisi 10 kişinin, güvenlik güçleri tarafından yakalandığı duyuruldu

Gündem

62 ilde düzenlenen operasyonlarda, kamu kurumlarına yerleşmek üzere hazırlık yapan 544 FETÖ şüphelisinin yakalandığı açıklandı.

Gündem

14 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-12 operasyonlarında, 60 FETÖ'cü kıskıvrak yakalandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne'de Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 FETÖ mensubunun yakalandığını açıkladı.

Gündem

Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 1'i FETÖ, 1'i DEAŞ terör örgütü mensubu 3 kişi yakalandı.