Göçmen Kaçakçılığı Haberleri

Göçmen Kaçakçılığı haberleri ve güncel Göçmen Kaçakçılığı gelişmeleri, Göçmen Kaçakçılığı ile ilgili tüm video, Göçmen Kaçakçılığı fotoğrafları ve Göçmen Kaçakçılığı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-16" operasyonlarında; 19 organizatör ve 173 düzensiz göçmen yakalandı.

Yerel

Edirne'de düzenlenen operasyonlarda yakalanan 11 göçmen kaçakçısından 8'i, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

27 ilde gerçekleştirilen 'Kalkan-7' operasyonlarında, 80 göçmen kaçakçısı ve 2 bin 155 göçmen yakalandı. Operasyonu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Yerel

Aydın Didim'de, yasa dışı yollardan Yunanistan’a gitmeye çalışan 37 kaçak göçmen ile 4 organizatör şüphelisi yakalandı.

Yerel

Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 27 kaçak göçmen kurtarıldı. Ayrıca başka ülkelere gitmeye çalışan 28 kaçak göçmen ile...

Gündem

İstanbul'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 6 kamu personelinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonda, 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.