Gökçeada Haberleri

Gökçeada haberleri ve güncel Gökçeada gelişmeleri, Gökçeada ile ilgili tüm video, Gökçeada fotoğrafları ve Gökçeada haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Çanakkale'de Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yerel

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.

Yerel

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Genel

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Çevre

Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot hatlarında yarınki seferler iptal edildi.

Yerel

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki ilçeleri olan Bozcaada ve Gökçeada'ya yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Çevre

Çanakkale’nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Çevre

Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ilçesine bugün yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Yerel

Çanakkale'de Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle GESTAŞ firması tarafından iptal edildi.

Gündem

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yerel

Kuzey Ege bölgesinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle, Bozcaada ve Gökçeada'ya planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yaşam

Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği açıklandı.