Google Haberleri

Google haberleri ve güncel Google gelişmeleri, Google ile ilgili tüm video, Google fotoğrafları ve Google haberleri Polemik Haber sitemizde


Teknoloji

Apple kendi internet tarayıcısının tanıtımını yaparken Google Chrome'un çerez ve arama bilgilerini tutma konusundaki tartışmalarını gündeme getiriyor ve kullanıcıları Safari'yi...

Ekonomi

Rekabet Kurulu, Google’a otel sorguları bakımından tedbir önerilerini yerine getirmediği süre için toplam 482 milyon TL para cezası verdi.

Teknoloji

Google'ın mesajlar uygulamasına getirdiği özellik ile, RCS mesajları gönderildikten sonra 15 dakika içerisinde yeniden düzenlenebilecek.

Gündem

Google'a "Mustafa Kemal Atatürk" diye yazıp arattığınızda Atatürk’ün fotoğrafı ve "Eski Türkiye Cumhurbaşkanı" ibaresinin çıkması, binlerce vatandaşı isyan ettirdi.

Teknoloji

OpenAI'nin Google'ın arama hakimiyetini tehdit edebilecek yapay zeka destekli arama ürünü üzerinde çalıştığı ve Pazartesi günü açıklayacağı öğrenildi.

Dünya

Chrome tarayıcısının özel Incognito ayarında web etkinliklerini izleyerek kullanıcıları kandırdığını iddia eden bir dava, çözüme kavuşturuldu.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, ChatGPT’ye rakip olarak çıkardığı yapay zekâ destekli sohbet botu Bard'ın ismini değiştirecek.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, yeni duyurduğu yapay zeka asistanı Bard'ı, kullanıcıların hizmetine sunduğu servislerine eklemeye devam ediyor.

Teknoloji

Teknoloji devi Google'ın popüler internet tarayıcısı Chrome, 'çerez' adı verilen küçük dosyaları engellemeye başlayacağını açıkladı.

Teknoloji

Google, arama motorundaki doodle'ı değiştirerek yeni yılı kutladı.

Teknoloji

Dünyanın en çok tercih edilen tarayıcı olan ABD’li teknoloji devi Google bünyesindeki Chrome, kullanıcılara bir yeni özelliğini daha sundu.

Arama motoru Google, Türk mimarlık mesleğinin önemli isimlerinden biri olan Sedad Hakkı Eldem'in 115. yaş gününü doodle tasarımı ile hatırlattı.