Google Haberleri

Google haberleri ve güncel Google gelişmeleri, Google ile ilgili tüm video, Google fotoğrafları ve Google haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Chrome tarayıcısının özel Incognito ayarında web etkinliklerini izleyerek kullanıcıları kandırdığını iddia eden bir dava, çözüme kavuşturuldu.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, ChatGPT’ye rakip olarak çıkardığı yapay zekâ destekli sohbet botu Bard'ın ismini değiştirecek.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, yeni duyurduğu yapay zeka asistanı Bard'ı, kullanıcıların hizmetine sunduğu servislerine eklemeye devam ediyor.

Teknoloji

Teknoloji devi Google'ın popüler internet tarayıcısı Chrome, 'çerez' adı verilen küçük dosyaları engellemeye başlayacağını açıkladı.

Teknoloji

Google, arama motorundaki doodle'ı değiştirerek yeni yılı kutladı.

Teknoloji

Dünyanın en çok tercih edilen tarayıcı olan ABD’li teknoloji devi Google bünyesindeki Chrome, kullanıcılara bir yeni özelliğini daha sundu.

Kültür Sanat

Arama motoru Google, Türk mimarlık mesleğinin önemli isimlerinden biri olan Sedad Hakkı Eldem'in 115. yaş gününü doodle tasarımı ile hatırlattı.

Gündem

ABD merkezli oyun şirketi Epic Games, arama motoru Google'a açtığı antitröst davasını kazandı.

Gündem

Her yıl sonunda dünya çapında ve ülkeler bazında arama trendlerini paylaşan Google, 2023’ün en çok merak edilenlerini açıkladı.

Gündem

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden saniyeler önce, Android kullanıcılarına Google'den deprem uyarısı gönderildi.

Teknoloji

Google'nin dünyada en çok kullanıcıya sahip e-posta servisi Gmail, son iki yıl içinde hareket görülmeyen hesapları bugünden itibaren silmeye başlayacağını...

Gündem

Dünya genelinde 1.8 milyarı aşkın kullanıcısı bulunan Google'ın e-posta uygulaması Gmail, iki yıl süreyle hiç kullanılmayan hesapları temizleyeceğini açıkladı.