Hakem Haberleri

hakem haberleri ve güncel hakem gelişmeleri, hakem ile ilgili tüm video, hakem fotoğrafları ve hakem haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 berabere sonuçlanan Lamia maçından sonra Yunan hakemlere tepki gösterdi.

Spor

Fransa'da takımı Lyon'a mağlup olan Nice Başkanı Jean-Pierre Riviere, sahaya inerek karşılaşmanın hakemi Clement Turpin ile tartıştı.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 26. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri, Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, hakemlik kariyerine nokta koyan Baran Eraslan hakkında disiplin soruşturması başlattı

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında görev alacak hakemleri açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 21. haftasının sonucu en merak edilen karşılaşması olan Trabzonspor-Galatasaray mücadelesini yönetecek hakem Abdülkadir Bitigen oldu.

Spor

Süper Lig’in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün çalmasının ardından ev sahibi ekibin eski başkanı Faruk...

Spor

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ve yanındaki üç kişinin saha içinde yumruk ve tekmelerle darp ettikleri hakem Halil Umut Meler,...

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanık, yarın hakim karşısına çıkacak.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Mete Kalkavan'nın aktif hakemliği bıraktığı duyuruldu.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan  Süper Kupa Finali'nin hakemi Abdulkadir Bitigen oldu.

Spor

Süper Lig'de haftanın sonucu en merak edilen karşılaşması olan Fenerbahçe- Galatasaray mücadelesinin hakemi Arda Kardeşler oldu.