Hapis cezası Haberleri

hapis cezası haberleri ve güncel hapis cezası gelişmeleri, hapis cezası ile ilgili tüm video, hapis cezası fotoğrafları ve hapis cezası haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, ultrAslan lideri Sabahattin Şirin’e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, 7 ay hapis cezası aldı.

Dünya

Bangladeş mahkemesi, Nobel ödülü sahibi Profesör Muhammed Yunus'u, ülkenin çalışma yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle altı ay hapis cezasına çarptırdı.

Yerel

Kayseri'de bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan TIR şoförü, yargılandığı davada 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem

TikTok’ta canlı yayın yapıp para toplayan ve 5 aylık hamile olan 35 yaşındaki 'Laz kızı' lakaplı Gül Hatun hakkında, 'müstehcenlik'...

Gündem

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüne ilişkin davada yargılanan dört sanık hakkında, karar verildi.

Gündem

Çocuk istismarcısını suçlu gösterdiği iddiasıyla yargılanan gazeteci Cihan Güner'in suçladığı kişi, 3 farklı suçtan 65,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem

Edirne’de doktor ve sağlık çalışanını tabanca ile tehdit eden Rifat Kuş, saldırıyı sağlık personellerine yönelik gerçekleştirdiği için üst sınır olan...