Hasta Haberleri

hasta haberleri ve güncel hasta gelişmeleri, hasta ile ilgili tüm video, hasta fotoğrafları ve hasta haberleri Polemik Haber sitemizde


Sağlık

Ramazan'da hasta ve yaşlıların ilaçlarını ihmal etmemesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Turgay Çelik, oruç tutmak isteyen hamilelere de uyarıda bulundu.

Gündem

Başkent Ankara'da ‘Sağlığa El Ver’ projesi kapsamında, 1429 hastanın toplam 1 milyon 110 bin 464 TL tutarındaki borcu ödendi.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil." dedi.

Gündem

Türk Eczacıları Birliği, yabancı bir ilaç firmasının Türkiye'de satışan epilepsi, alzheimer ve migren hastalarının kullandığı ilaçların satışını durdurduğunu açıkladı.

Gündem

Kamu hastanelerinde randevu almak giderek zorlaşıyor. Yan dallarda hekim sayısının azalması ve hasta sayısının artması, bazı branşlarda randevu bulunmasını imkânsız...

Ekonomi

Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle birlikte, ilaç fiyatlamasında kullanılan Euro kuru güncellenerek, yüzde 25'lik artış yapıldı.

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü, Gazze'de kuzeyden güneye hasta taşınırken İsrail'in kontrol noktalarında saatlerce bekletilen konvoydaki bir hastanın öldüğünü açıkladı.