Hastane Haberleri

hastane haberleri ve güncel hastane gelişmeleri, hastane ile ilgili tüm video, hastane fotoğrafları ve hastane haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinin oyuncularından Tuvana Türkay, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Yerel

Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40),...

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde göğüs ve boynundan 3 bıçak darbesiyle hastaneye gittikten sonra evine dönen Aykut Işık, sabaha karşı hayatını kaybetti.

Magazin

Yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Nur Yoldaş, hastaneden taburcu olduğunu duyurdu.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorunları çözmek için attıkları adımları ve alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Magazin

‘Sultan-ı Yegâh', 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı' gibi şarkılarıyla bilinen 68 yaşındaki ünlü şarkıcı Nur Yoldaş, hastaneye kaldırıldı.

Genel

Kocaeli Darıca'daki Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin trafosuna giren hırsızlar kabloları çalınca elektrikler kesildi.

Genel

Özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptıran daha sonra burnunun uç kısmında çökme meydana gelen Gülizar Aras, 1 milyon liralık tazminat...

Gündem

Cübbeli Ahmet olarak bilinen İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Magazin

Beykoz'daki evinde rahatsızlanan Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın tedavisi, yoğun bakımda sürüyor.

Magazin

'Taş Bebek' lakaplı Türk Sanat Müziği'nin büyük sanatçısı Gönül Yazar, bacağına pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldı.

Yerel

İzmir'in Bornova ilçesinde evinde bıçaklanmış halde bulunan Harun Kıyak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.