Işçi Haberleri

işçi haberleri ve güncel işçi gelişmeleri, işçi ile ilgili tüm video, işçi fotoğrafları ve işçi haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Erzincan'ın İliç'teki maden faciasından 66 gün sonra cansız bedeni bulunan işçi Adnan Keklik, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılında Türkiye nüfusunun yüzde 26'sını oluşturan çocukların, aynı dönemde işgücüne katılım oranının yüzde 21,1'e çıktığını...

Gündem

AK Parti'nin yeni bir adayla yeniden kazandığı Ankara Altındağ Belediyesi'nde devir teslim bile yapılmadan işçilere geçen ay yapılan ek zam...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, emeklilere verilen bayram ikramiyelerine karşı olduğu ve bayram ikramiyelerin kaldırılabileceği öğrenildi.

Dünya

Rusya'nın Amur Bölgesi'nde bulunan bir altın madeninde göçük meydana geldi. Facia sırasında 15 işçi göçüğün altında kaldı.

Gündem

İzmir Lezita Fabrikası’nda 10 gündür grev yapan Öz Gıda-İş Sendikası işçilerin yerine, Hindistan'dan 50 işçi getirilerek işbaşı yaptırıldı.

Gündem

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Eti kraker fabrikasında çalışan bir işçi, un katında kendini asarak intihar etti.

Gündem

Balıkesir'de AK Parti’nin Edremit adayı Muhammed Vurmaz, yasak olmasına rağmen şantiyede işçileri karşısına dikip seçim propagandası yaptı.

Gündem

İSİG Meclisi, Şubat 2024 dönemine ait İş Cinayetleri Raporu'nu açıkladı. Rapora göre 2024 Şubat ayında, 144 işçi, iş kazalarında hayatını...

Gündem

Ordu'nun Altınordu ilçesinde WhatsApp mesajları yüzünden işten çıkartılan işçi hakkında, AYM tarafından emsal nitelikte bir karar verildi.

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Elazığ'daki bir madende meydana gelen göçük nedeniyle toprak altında kalan tüm işçilerin kurtarıldığını açıkladı.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde metal alanında faaliyet gösteren bir dökümhanenin eritme kazanının patlaması sonucu, 3 işçi yaralandı.