Içişleri bakanlığı Haberleri

içişleri bakanlığı haberleri ve güncel içişleri bakanlığı gelişmeleri, içişleri bakanlığı ile ilgili tüm video, içişleri bakanlığı fotoğrafları ve içişleri bakanlığı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakkında çıkan 'İBB'ye aday olacak' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, böyle bir durumun söz konusu olmadığını...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu dönemi ile ilgili sorulan bir soru üzerine, Soylu döneminde yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi.

Gündem

İçişleri Bakanlığı, Bitlis merkezli 9 ilde gerçekleştirilen "Kahramanlar" operasyonları 88 terör şüphelisinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

İstanbul merkezli Diyarbakır ve Balıkesir'de eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-14' operasyonları kapsamında, 'Yolyemezler' grubu olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak açıklarında batan geminin son görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde yaşanan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Hırvat uyruklu uyuşturucu kartelinin İstanbul Üsküdar’da yakalandığını duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'Sarallar grubu' olarak bilinen organize suç örgütünün, operasyonlarla çökertildiğini duyurdu.

Dünya

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın görevden alınmasının ardından göreve, mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

Gündem

İçişleri Bakanlığı, Bölücü Terör Örgüt'lerine yönelik düzenlenen operasyonlarda, 255 terör örgütü mensubunun kıskıvrak yakalandığını açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanlığı bütçesinde 22 yıl sonra bir ilk yaşandı. CHP, İYİ Parti ve TİP’li vekiller, “Kamuoyu ve siyasiler arkanızda” diyerek...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda yaptığı konuşmada, yılın ilk 10 ayında 104 bombalı terör saldırısının önlendiğini açıkladı.