Ikramiye Haberleri

ikramiye haberleri ve güncel ikramiye gelişmeleri, ikramiye ile ilgili tüm video, ikramiye fotoğrafları ve ikramiye haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Çalışan emeklilere 5 bin lira ödenmesine ilişkin madde, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Torba Kanuna eklendi.

Gündem

Sadece çalışmayan emeklilere verilmesi nedeniyle tartışmalara yol açan 5 bin liralık ikramiye, şimdi kapsamı genişletilerek çalışan emeklilere de verilecek. Bu...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emekliler için de 5 bin lira emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıklamasının ardından emekliler ikramiye tarihinin...

Ekonomi

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, çalışan emeklilere ikramiye verilmesi için Erdoğan'ın talimat verdiğini açıkladı.

Gündem

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus verilen 5 bin liralık ikramiye, kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Gündem

Milyonlarca emeklinin alacağı 5 bin lira ikramiyenin ödemelerine başlandı. SGK ödemeleri 11-12-13 Kasım'da, Bağkur ödemeleri 14 Kasım'da yapılacak.

Gündem

Milli Piyango yılbaşı çekilişine kısa bir zaman kala bilet fiyatları belli oldu. Peki çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne...

Ekonomi

Çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiye, bugün hesaplara yatmaya başladı. Ödemeler pazartesiye kadar devam edecek.

Gündem

CHP, 5 bin lira ikramiye düzenlemesinde çalışan emeklilerin kapsam dışında tutulması kararını Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) taşıdı.

Ekonomi

Emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiye için ödeme tarihleri yarından itibaren başlıyacağı açıklandı.

Gündem

Bakan Işıkhan, milyonlarca emeklinin beklediği emeklilere verilecek olan 5 bin liralık ikramiyenin ne zaman hesaplara yatacağına ilişkin konuştu.