Iski Haberleri

iski haberleri ve güncel iski gelişmeleri, iski ile ilgili tüm video, iski fotoğrafları ve iski haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Son günlerde yağışların artması sonrası İSKİ, bugün barajlarda yapılan ölçümler sonucu elde edilen güncel doluluk oranları açıklandı.

Çevre

İstanbul'da, 11 Kasım Cumartesi gününden bu yana, son 28 günde düşen yağışın ardından İSKİ, son veriyi açıkladı.

Çevre

Yaz aylarında kritik seviyelere kadar gerileyen İstanbul barajlarındaki doluluk oranı, Marmara Bölgesi'nde etkili olan kuvvetli sağanak yağışların ardından yükselişe geçti.

Gündem

İstanbul'da yoğun kuraklık sonrası alarm vermeye başlayan barajlar, son yağışların ardından dolmaya başladı. İSKi, güncel verileri resmi internet sitesinden duyurdu.

Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın yapılması beklenen İSKİ Genel Kurulunda, suya yüzde 48 zam yapılması teklifinde bulundu.

Çevre

İstanbul'un baraj doluluk oranları sağanak yağış etkisiyle yükseldi. Fakat yine de son 10 yılın en düşük doluluk oranı devam ediyor.

Çevre

Barajlardaki su miktarının alarm verdiği İstanbul'da, sağanak yağışların ardından gözler yeniden İSKİ ve baraj doluluk oranlarına çevrildi.

Çevre

İstanbul’da şiddetli sağanaktan önce 11 Kasım Cumartesi günü, barajların doluluk oranı yüzde 16.18’di. Sağanağın ardındansa dün bu oran yüzde 16.43’e...