Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bayrampaşa'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte bandrollü sigara bulunan bir imalathaneye operasyon düzenledi. Operasyonda 900 bin sigara kağıdı ele geçirilirken,...

Yerel

Edirne'de Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir kamyonette yapılan aramada, yurda kaçak sokulan 124 cins kuş ele geçirildi.

Gündem

Şırnak’ta görevli Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Gök, beylik tabancası ile hayatına son verdi.

Yerel

Aksaray'da jandarma ekipleri tarafından baskın düzenlenen evde yapılan aramalarda, 56 ruhsatsız tüfek ve 17 tabanca ele geçirildi.

Gündem

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Özak Tekstil’de çalışan işçiler hakları için direnirken jandarma müdahalesine uğradı. 22 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Şanlıurfa'da 8 gündür eylem yapan işçiler ile jandarma arasında çıkan gerginlikte biber gazı kullanıldı. Çıkan arbedede 3 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmada, arama yapılan bir evde 650 yıllık el yazması İncil ele geçirildi.