Katil Haberleri

katil haberleri ve güncel katil gelişmeleri, katil ile ilgili tüm video, katil fotoğrafları ve katil haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

1989 yılında şarkıcı Bergen'i katleden Halis Serbest, 2 yıl önce açtığı 300 bin liralık tazminat davasını kaybetti.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen ve dün Fatih’te bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Ramazan Pişkin’in katil zanlısının...

Yerel

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, 3 haftalık kızı Melek'i yastıkla boğarak öldüren cani anne Ayşe Bülbül, müebbet hapisle cezalandırıldı.

Yerel

İstanbul'un Fatih ilçesinde yılbaşı gecesi başından vurularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Melek Nur Özgener’in katili yakalandı.

Yerel

Niğde’de, husumetli olduğu akrabalarını kahvehanede öldürdükten sonra evinde öldürülen Ramazan Gök'ün katilleri tutuklandı.

Yerel

Trabzon'da üvey kardeşi Osman ile onun eşi Necla İğci'yi arazi yüzünden öldüren katil hakkında istenen ceza belli oldu.

Yerel

Çorum'un İskilip ilçesinde, şizofreni hastası 21 yaşındaki oğlunu surlardan itip ölümüne neden oluğu için yargılanan anne, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem

Aracıyla çarptığı motokurye Yunus Emre Göçer'i öldüren Somali liderinin oğlu katil Hassan Shekh Mohamud'un, polislere söylediği yalanlar ortaya çıktı.

Yerel

Şanlıurfa'da başından tabanca ile vurulan Nurdi Kazan'ın, ilişki yaşadığı ve kadının eşi ve akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.