Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisi Edirne istikametinde saat 07.30 sularında meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Yerel

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 220 metre uzunluğunda ve 32 metre genişliğindeki Bermuda Adası bayraklı kruvaziyer, iskeleye çarptı.

Gündem

Bakan Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca meydana gelen kazalarda 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Yerel

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kullandığı motosikletle birlikte şarampole yuvarlanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, kız arkadaşı yaralandı.

Gündem

Bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 55 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Gündem

Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasında, İçişleri Bakanlığı, Antalya Valiliği ve AFAD'dan açıklama geldi.

Yerel

Adana-Kozan Karayolu Tırmıl mevkisinde kontrolden çıkan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.

Yerel

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrolden çıkarak trafo binasına çarpan otomobilin sürücüsü Emirhan Çelik, yaşamını yitirdi.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir kavşakta halk otobüsünün çarptığı motosiklet sürücüsü Kaan Muhammed Akbulak, hayatını kaybetti.

Yerel

Düzce'de, 2 otomobil ile 1 hafif ticari aracın karıştığı çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 1 kişi öldü, 4 kişi...

Yerel

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, özel harekat polisi ve ailesi hayatını kaybetti.

Dünya

'Chilling Adventures of Sabrina'daki rolüyle tanınan oyuncu Chance Perdomo, motosiklet kazasında hayatını kaybetti.