Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Dizilerden tanınan tiyatro oyuncusu Efe Deprem, Kağıthane'de motosikletiyle bariyerlere çarparak yaşamını yitirdi.

Dünya

ABD'nin Nashville kentinde küçük bir uçak, yol kenarına düşerek alev aldı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Avcılar TEM Otoyolu’nda, iki hafif ticari aracın ve bir kamyonetin karıştığı zincirleme kazada, 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı....

Genel

Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED), Yunanistan'dan İtalya'ya seyir halindeki Malta bayraklı 'MT TORC' adlı gemide ikinci mühendis Mehmet Altaş'ın (30)...

Magazin

Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düşerek kaburgalarını kırdı.

Yerel

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yolcu taşıyan minibüs ile kapalı kasa minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3'ü ağır, 8 kişi yaralandı.

Yerel

Manisa'da askerlik görevi sırasında kendi özel otomobiliyle geçirdiği kazada hayatını kaybeden Asteğmen Enes Bağcı, Kumluca'da toprağa verildi.

Yerel

Ordu'nun Ünye ilçesinde kaldırıma çarparak takla atan kamyonetin sürücüsü Metin Türk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Ankara'nın Polatlı ilçesinde otomobilin bariyerlere saplandığı kazada, Elif ve Şahin Çelik çifti hayatını kaybederken, kızları ise yaralandı.

Yerel

Ayvalık- İzmir karayolunda fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsüyle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi yaralandı.

Yerel

İstanbul'un Şişli ilçesinde bariyerlere çarparak sürüklenen motosikletin sürücüsü hayatını kaybederken, arkasındaki arkadaşı ağır yaralandı.

Yerel

Başkent Ankara'da 1'i ters yönde ilerleyen 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.