Kâğıthane Haberleri

Kâğıthane haberleri ve güncel Kâğıthane gelişmeleri, Kâğıthane ile ilgili tüm video, Kâğıthane fotoğrafları ve Kâğıthane haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kağıthane'de daha önce husumetleri olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gündem

İstanbul Kağıthane'de, devriye gezen bekçilere 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 bekçi yaralandı.

Yerel

Kağıthane’de bir kuaförde sahte plaka basan iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda E.K. gözaltına alınırken sahte plaka basımında kullanılan malzemelere el...

Yerel

İstanbul Kağıthane ilçesinde 4 katlı binanın birinci katında çıkan yangın nedeniyle binada mahsur kalan vatandaşları, itfaiye ekipleri kurtardı.

Yerel

İstanbul Kağıthane'de Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi'nde yolda yürüyen bir kişi, motosikletli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Yerel

İstanbul'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle, Kağıthane'de 4 katlı bir binanın arkasında bulunan istinat duvarı çöktü.