Lütfü Savaş Haberleri

Lütfü Savaş haberleri ve güncel Lütfü Savaş gelişmeleri, Lütfü Savaş ile ilgili tüm video, Lütfü Savaş fotoğrafları ve Lütfü Savaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Hatay'da seçimin iptali konusunda YSK önünde açıklama yapan CHP'li Lütfü Savaş, seçimlerin 'oldu bitti'ye getirilmeye çalışıldığını söyledi.

Gündem

CHP, Hatay İl Seçim Kurulu'nun kararına yaptığı itirazı henüz sonuçlanmamışken, AK Partili Mehmet Öntürk'e alelacele mazbatası verildi.

Gündem

CHP, Hatay İl Seçim Kurulu'nun mazbatayı Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Mehmet Öntürk'e verme kararını, Yüksek Seçim Kurulu'na taşıdı.

Gündem

Hatay’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Mehmet Öntürk...

Gündem

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, miting sırasında uğradığı saldırının ardından açıklamada bulundu.

Gündem

Hatay Büyükşehir belediye başkanı Lütfü Savaş, Samandağ'da gerçekleştirdiği miting konuşmasında saldırıya uğradı.

Gündem

Adalet Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, CHP'li Lütfü Savaş’a destek verdiğini ve bu doğrultuda adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Gündem

CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi Adayı Lütfü Savaş, TİP'in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'ın ses kayıtları iddiaları hakkında konuştu.

Gündem

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Adayı Lütfü Savaş, seçimlerden sonra partisinden ayrılacağına ilişkin iddialara yanıt verdi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Lütfü Savaş'ın adaylığı sonrası Hatay için yaptırdığı seçim anketinin sonuçları belli oldu.

Gündem

CHP lideri Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile ilgili "Lütfü Savaş, CHP'nin gösterebileceği en iyi aday" ifadelerini kullandı.

Gündem

CHP'de adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile devam kararı çıkmıştı. Savaş kararın ardından, "Güven parayla,...