Mardin Haberleri

mardin haberleri ve güncel mardin gelişmeleri, mardin ile ilgili tüm video, mardin fotoğrafları ve mardin haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Mardin’de sokakta yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Zeynep Gül Kuşçu’nun (31), boşandığı Ahmet Tahir Erat...

Gündem

Mardin'deki Kırklar Kilisesi Başpapaz Gabriel Akyüz, "12 şehit verdik. Mutluluğumuzla birlikte aynı zamanda yas da tutmaktayız” dedi.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 5 çocuğu, hastanede tedavi altına alındı.

Gündem

Önceki iki yerel seçimde seçilmesine rağmen, yerine kayyum atanarak görevden alınan Ahmet Türk, bir kez daha Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı...

Yerel

Mardin'de çalıştığı inşaatın asansör boşluğuna düşen Abdulhalim Ökmen hayatını kaybetti.

Yerel

Mardin'in merkez ilçesi Artuklu'yu öğleden sonra etkisi altına alan sis, görüş mesafesinin 10 metrenin altına düşürürken, yaşamı da olumsuz etkiledi.

Yerel

Mardin’in Midyat ilçesinde silahla vurulmuş halde bulunan ve hastanede ölen Gülcan Yeşilmen'in polis sevgilisi gözaltına alındı.

Yerel

Mardin kent merkezi ile ilçelerde gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle, kırsal mahallelerdeki 100 evi su bastı.

Yerel

Mardin'de uyuşturucu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin satıcılarına yönelik 'Narko Güç' operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklandığı açıklandı.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, işlettiği manav dükkanında uyuşturucu satan şüpheli tutuklandı. 16 kilo esrar, 26 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Yerel

Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçesinde 17 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Yerel

Muğla'da aynı yöne giden otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.