Mehmet Şimşek Haberleri

Mehmet Şimşek haberleri ve güncel Mehmet Şimşek gelişmeleri, Mehmet Şimşek ile ilgili tüm video, Mehmet Şimşek fotoğrafları ve Mehmet Şimşek haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Erdoğan ve Şimşek'in tasarruf tedbirleri, kamuda etkili olmadı. Son 27 ayda araçlara ödenen kira bedeli 13 yılda ödenen toplam miktarın...

Ekonomi

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'müfsit' dediği Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hakkındaki eleştirilere tek tek yanıt verdi.

Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayımlayan MHP lideri, 'Yerel halk' ifadesi üzerinden Mehmet Şimşek'i...

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mehmet Şimşek'in kullandığı 'locals' kelimesinin 'yerel halk' olarak çevrilmesiyle ilgili bir açıklama yayımladı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gita Gopinath ile görüştü. Görüşme sonrası X'ten paylaşım yapıldı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti iktidarının emeklilere neden ek zam yapmadığını açıkladı.

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, düşük KDV'ye tabi ürünler üzerinden fiş keserek vergiden kaçan işletmeler için harekete geçildiğini duyurdu.

Ekonomi

TÜİK'in açıkladığı Mart ayı enflasyon rakamlarından sonra, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten flaş bir paylaşım geldi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti'nin hezimetiyle sonuçlanan yerel seçimlerin ardından ilk açıklamayı yaptı

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, emeklilere verilen bayram ikramiyelerine karşı olduğu ve bayram ikramiyelerin kaldırılabileceği öğrenildi.

Ekonomi

'Kasada para yok' diyen Mehmet Şimşek'in, banka genel müdürleriyle İstanbul’un en lüks restoranı olan Mandarin Oriental Bosphorus’ta buluştuğu öğrenildi.

Ekonomi

Vergi zamlarıyla ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonist yeni vergi olmayacak, KDV, yeni kurumlar vergisi olmayacak" dedi.