MİT Haberleri

MİT haberleri ve güncel MİT gelişmeleri, MİT ile ilgili tüm video, MİT fotoğrafları ve MİT haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet'in MOSSAD'a bilgi sattığı gerekçesiyle 7 kişiyi yakaladığı belirtildi.

Gündem

CHP Gaziantep Milletvekili Av. Hasan Öztürkmen, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a, MİT mensuplarını gösteren fotoğraflarla ilgili işlem yapılıp yapılmadığını sordu.

Zlider

Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis...

Gündem

Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Liman Suweyş, Kamışlı bölgesinde MİT tarafından düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Gündem

Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, 13 Aralık'tan beri tedavi gördüğü Çam Sakura Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/KCK’nın terör örgütüne Avrupa’dan eleman toplayan Renas Raperin kod adlı Faik Aydın’ı, Irak’ta etkisiz hale getirdi.

Gündem

Milli İstihbarat Akademisi'nin 'Batılı Ülkelerde Aşırı Sağ Hareketler 2023 Değerlendirme Raporu'nda Türkiye için en büyük tehditler sıralandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından MİT'in kuruluş yıldönümüyle ilgili paylaştığı fotoğraflar, gelen tepkiler üzerine silindi.

Gündem

Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı 81 yaşındaki Mehmet Eymür, solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı yoğun bakımda entübe edildi.

Gündem

MİT, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat alanındaki Türk güvenlik güçlerine eylem hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu Abdullah...

Gündem

MİT ve Emniyet'in ortak operasyonunda, IŞİD'li Micbel El-Şuveyhi, Mohammed Hilaf Ibrahim Ibrahım ile Abdullah El Cumeyli İyheb Elani ve irtibatlı...

Gündem

Terör örgütü PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da askerlerimize karşı gerçekleştirdiği saldırının intikamı alındı. MİT, 50'ye yakın PKK hedefini imha etti.