Naci Görür Haberleri

Naci Görür haberleri ve güncel Naci Görür gelişmeleri, Naci Görür ile ilgili tüm video, Naci Görür fotoğrafları ve Naci Görür haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" ifadelerini kullandı.

Gündem

Marmara'da seçilecek belediye başkanlarına 'fayları inceleyin' tavsiyesinde bulunan Naci Görür, olası İstanbul depremi sonrası oluşacak tabloya değindi.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bu sabah meydana gelen deprem için uyarıda bulundu. Görür “Bu kuşak 6 Şubat...

Gündem

Katıldığı canlı yayında İstanbul'da beklenen depremler öncesi açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, risk altında olduğu ilçeleri belirtti.

Gündem

Sabah saatlerinde Hakkari'de gerçekleşen 4.3 şiddetindeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından uyarıda bulundu.

Genel

Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli ve Bingöl'ü uyararak, buradaki fayların 7.4 büyüklüğünde deprem üretebileceğini belirtti.

Gündem

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da meydana gelen 5.2 şiddetindeki depremin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, sabah saatlerinde Bolu'da gerçekleşen deprem hakkında, "KAF’ın kuzey kolu Bolu yöresinde tam olarak kırılıp ana kola...

Gündem

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da 48 saat içinde peş peşe yaşanan depremlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı.

Gündem

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 3.9'luk deprem sonrası, Yer Biliimci Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Gündem

Sosyal medya hesabından “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul” projesiyle ilgili açıklamada bulunan Görür, "Bütün bunlar çok güzel, yararlı şeyler ama üzülerek söylemeliyim...