Oğul Haberleri

oğul haberleri ve güncel oğul gelişmeleri, oğul ile ilgili tüm video, oğul fotoğrafları ve oğul haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde zihinsel engelli Kamil Yıldırım, eline odunla vuran babası Süleyman Yıldırım'ın bıçaklayarak öldürdü.

Yerel

Antalya'da falezlerden düşerek hayatını kaybeden 24 yaşındaki Berkhan Oğuz'un babası Ebubekir Oğuz, oğlunun cesedi başında uzun süre bekledi.

Yerel

Adana'da uyuşturucu bağımlısı 38 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i öldüren babadan acı mesaj geldi.

Yerel

Adana’da, uyuşturucu için para isteyen oğlunu öldüren baba, "200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dedi.

Yerel

Çanakkale'de Furkan Sülünoğlu adındaki şahıs, evde çıkan tartışmada annesi Canan Kabil’i bıçaklayarak öldürdü.

Yerel

Adana'nın Kozan ilçesinde bir evde elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında, anne ve 2 oğlu hayatını kaybetti.

Dünya

YouTube'un eski CEO'su Susan Wojcicki'nin oğlu 19 yaşındaki UC Berkeley, yurt odasında ölü olarak bulundu.

Yerel

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinin Kürkçü köyünde yaşayan Rahime Kula ve oğlu İlyas Kula, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Yerel

İzmir'in Karabağlar ilçesinde babasını sırtından bıçaklayarak öldüren Bora İnan'ın, emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Yerel

Trabzon'da oğlu Hasan Emral'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Pirali Emral'ın , borç yüzünden oğluyla tartıştığı ortaya...

Yerel

Trabzon’da Pirali Emral isimli şahıs, tartıştığı oğlunu vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Yerel

İstanbul Kağıthane'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Çiftçi, silah çektiği babası tarafından vurularak öldürüldü.