Okan buruk Haberleri

okan buruk haberleri ve güncel okan buruk gelişmeleri, okan buruk ile ilgili tüm video, okan buruk fotoğrafları ve okan buruk haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig lideri Galatasaray'ın son 6 maçta 12 gol yemesi üzerine teknik direktör Okan Buruk, ilk 11'de değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini noktaladığı ortaya çıktı.

Spor

Başakşehir maçının ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kerem'in ayağına darbe geldi. Victor'un düşmeden oldu" dedi.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa rezaletinin ardından ilk paylaşımını yaptı.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa maçına saatler kala, yıldız golcü Mauro Icardi ile ilgili kararını verdi.

Spor

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, cuma günü Fenerbahçe ile karşılaşacakları Süper Kupa mücadelesi hakkında açıklama yaptı.

Spor

Galatasaray Yönetimi'nin, 1.5 yıldır sarı kırmızılı takımın başında olan teknik direktör Okan Buruk'un maaşına zam yaptığı iddia ediliyor.

Spor

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, Galatasaray ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

Okan Buruk'un Bayern Münih ile Kopenhag arasında oynanan maçla ilgili sözlerine Danimarka ekibinden tepki geldi.

Spor

Galatasaray tarihinin en başarılı sezon başlangıcını yapan ve 11 maçta 34 puan toplayan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’tan şampiyonluk yarışıyla...

Spor

Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "çeriden kimden alıyorlar bilmiyoruz ama çalıştığımız şeyi bir gün sonra...