Okul Haberleri

okul haberleri ve güncel okul gelişmeleri, okul ile ilgili tüm video, okul fotoğrafları ve okul haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Dünyanın en mutlu ülkesi olarak bilinen Finlandiya'nın Vantaa kentindeki bir okula, silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

Gündem

İstanbul'da yarın yapılacak olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için okullara kurulan sandık ve oy kabinleri ile hazırlıklar...

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB), yapılan açıklamada 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 1 Nisan'da okullar tatil edildi.

Dünya

ABD'nin Kentucky eyaletindeki bir okulda düzenlenen etkinlikte çilek yiyen 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te katıldığı iftar yemeğinde eğitimdeki müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında, bundan sonra okul kantinlerinde haftada bir gün çorba ve meyve çıkacak.

Gündem

ÇEDES Projesi kapsamında Kars’taki bir okulda, öğrencilere “sabır” konusunu anlatmak için mezar maketi kuruldu. Çocuklardan “yaşamını yitiren anneleri için ağıt...

Gündem

Antalya'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle 5 ilçede okullar, Valilik kararıyla tatil edildi.

Yerel

Van'da, kar nedeniyle kapanan 264 yerleşim yerinden 65'inin yolu yeniden açılırken, kentteki 4 ilçede okullar tatil edildi.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesinde dün akşam saatlerinde çocuğunu almak için gittiği okul bahçesinde uğradığı saldırıda yaralanan Murat Tosun, yaşamını yitirdi.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Kocaeli Öğretmenler İlkokulu bahçesinde, öğrenci velisi olduğu belirlenen Murat Tosun, çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı kararda, ortaöğretim öğrencilerinin 40 saatlik sosyal sorumluluk faaliyeti getirildiği belirtildi.