Ölü Haberleri

ölü haberleri ve güncel ölü gelişmeleri, ölü ile ilgili tüm video, ölü fotoğrafları ve ölü haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 55 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkladığı verilere göre, bayram tatilinin ilk 3 gününde 19 kişi hayatını kaybetti, 2912 kişi yaralandı.

Yerel

Kağıthane'de daha önce husumetleri olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trafik kazalarında maalesef 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1047 vatandaşımız ise yaralandı" ifadesini kullandı.

Gündem

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk bilgilere göre 5 kişi öldü, 10 kişi...

Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dünya

Boeing'in açıklarını ifşa eden ve 32 yıl boyunca Boeing şirketinde müdürlük yapan John Barnett, ABD'deki evinde ölü bulundu.

Dünya

Gazze'de gıda yardımı bekleyen en az sivillere İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu, en az 77 Filistinli öldü, 250 kişi de...

Yerel

Ordu'nun Ünye ilçesinde kaldırıma çarparak takla atan kamyonetin sürücüsü Metin Türk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Ankara'nın Polatlı ilçesinde otomobilin bariyerlere saplandığı kazada, Elif ve Şahin Çelik çifti hayatını kaybederken, kızları ise yaralandı.

Yerel

Aydın'ın Köşk ilçesinde 2 otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Dünya

YouTube'un eski CEO'su Susan Wojcicki'nin oğlu 19 yaşındaki UC Berkeley, yurt odasında ölü olarak bulundu.