Ölü Haberleri

ölü haberleri ve güncel ölü gelişmeleri, ölü ile ilgili tüm video, ölü fotoğrafları ve ölü haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya’nın ‘Shahed’ İHA’larıyla Harkiv’i hedef aldığı ve düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Yerel

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bariyere çarpıp devrilen kapalı kasa minibüste bulunan 2 kişiden 1'i öldü, 1'i de yaralandı.

Yerel

İskenderun- Arsuz kara yolunda TIR'a arkadan çarpan işçi servis minibüsündeki 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Yerel

Mersin’de TEM Otoyolu'nda lastiği patlayıp demir bariyerlere çarpan otomobildeki Kübra Öge yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Ankara'nın Polatlı ilçesinde üst geçit bulunan yerde yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde Safinaz Ayten adındaki yaşlı kadın, eşi ve oğlu tarafından evinde boynu kırılmış olarak ölü bulundu.

Yerel

Batman’ın Seyitler Mahallesi'nde yaşayan akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Gündem

Muğla ili Datça ilçesi açıklarında lastik bot üzerinde 28 göçmen kurtarılırken, deniz yüzeyinde bulunana 10 göçmen daha karaya çıkarıldı.

Yerel

İzmir'in Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında çıkan yangında, 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı.

Yerel

Manisa'da yaşayan Vahit Arslan, Yunusemre ilçesindeki Kuyualan Camisi'nin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Trabzon'da geziye çıkan arkadaş grubunun içinde bulunduğu otomobil, bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yerel

Samsun'da Kavak S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda görevli uzman çavuş, evinde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu.