Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Van’da Altın Kaçakçılığına yönelik düzenlenen "Ayar-2" operasyonunda aranan bir araçta, 88 kilo kaçak altın ele geçirildi.

Gündem

Kalkan-15 operasyonlarında, düzensiz göçmenlere otelde konaklama imkanı sağlayan 35 otele para cezası uygulandı.

Gündem

ATM’lerden QR Kod ve Cepbank yöntemi ile yasa dışı bahis faaliyetleri düzenlendiği tespit edilerek gözaltına alınan 60 kişiden 34'ü tutuklandı.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " 20 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen...

Gündem

Terör örgütü FETÖ'nün ordu ve emniyet yapılanmasına yönelik düzenlenen 'Kıskaç-10' operasyonlarında, 91 FETÖ üyesi yakalandı.

Gündem

İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-7' Operasyonları'nda Muhammed Uray’ın lideriliğini yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Yerel

Aydın'da sahte faturayla devleti zarara uğratan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 18 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

PKK’nın Süleymaniye/Kelar sözde Sorumlusu Şevger Azad/Aras kod adlı Hüsnü Kümek, MİT tarafından gerçekleştirilen operasyonla öldürüldü.

Gündem

17 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen eş zamanlı 'Bozdoğan-7' operasyonlarında, örgütle bağlantısı olan 51 şüpheli yakalandı.

Gündem

Sahte uygulamalardan yüksek kazanç sağladıklarına inandırdıkları insanları dolandıran çete çökertildi. Çetenin 30 milyar liralık işlem yaptığı ortaya çıktı.

Gündem

İzmir'de Bank Asya'nın artan hesap kaydı ve yurt dışı gezilerine katıldıkları tespit edilen FETÖ'cü 3 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yerel

FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Osmaniye'de düzenlenen operasyonla...