Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Aksaray'da Çilem Kavurmacı adındaki sürücü, otomobilini çalıştırmak için kontağı çevirince otomobil alev aldı. Sürücü kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Yerel

Zonguldak'ta bir trenin hemzemin geçitte otomobile çarpıp 30 metre sürüklemesi sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Yerel

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan otomobildeki anne Ayşe (66) ve oğlu Fatih Malkoç (26) hayatını kaybetti, baba Saadettin...

Yerel

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde takla atarak ters dönen otomobilin sürücüsü Hüseyin Mutlu (90) hayatını kaybetti, eşi ve komşusu yaralandı.

Yerel

Adana’nın Kozan ilçesinde bir şahıs, kız arkadaşına çarptığını iddia ettiği otomobili kundakladı. Yangında 8 araç zarar gördü.

Yerel

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kimliği belirsiz biri tarafından bıçaklanarak yaralanan genç, çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istedi.

Yerel

Ankara'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin yol kenarındaki direğe çarptıç Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Siirt-Eruh kara yolu Botanik Park mevkisinde kontrolden çıkan otomobil, su kanalına düştü. Kazada 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.

Yerel

Nevşehir'de, bir hastanenin güvenlik kulübesine ve park halindeki üç araca çarpan aracın sürücüsü Atıf B., yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına kaydedildi.

Yerel

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde park halindeki otomobil, anahtarla çalıştırılarak çalındı. Aracın sahibi, otomobilini tamircinin çaldığını iddia etti.

Yerel

Muğla'da aynı yöne giden otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yerel

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.