Oyuncu Haberleri

oyuncu haberleri ve güncel oyuncu gelişmeleri, oyuncu ile ilgili tüm video, oyuncu fotoğrafları ve oyuncu haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

2009-2011 yılları arasında yayınlanan izlenme rekorları kıran Ezel dizisinin yıldız oyuncuları, seneler sonra yeniden buluştu.

Gündem

Ünlü oyuncu Reha Özcan, AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için, Kabine'deki 17 Bakanın da sahaya inip oy istemesine tepki...

Magazin

Dizilerden tanınan tiyatro oyuncusu Efe Deprem, Kağıthane'de motosikletiyle bariyerlere çarparak yaşamını yitirdi.

Dünya

Star Trek ve Captain Marvel yıldızı, dünyaca ünlü oyuncu Kenneth Mitchell, 49 yaşında ALS hastalığını nedeniyle hayatını kaybetti.

Magazin

Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır" denildi.

Magazin

Türk sinemasında 'kötü adam' rolleriyle özdeşleşen emektar oyuncu Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Magazin

Emre Yetkin ile 2016 yılında evlenen ünlü oyuncu Burcu Biricik, bebek beklediğini açıkladı.

Dünya

"Seinfeld" dizisinin "Çılgın Joe Davola"sı rolüyle hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Peter Crombie, 71 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya

Müzik kariyerinden Hollywood'da başrol oyuncusu olmaya geçiş yapan dünyaca ünlü aktör Adan Canto, apandiks kanseriyle nedeniyle hayatını kaybetti.

Dünya

Güney Karayip'te yer alan Bequia adası açıklarındaki uçak kazasında, ünlü oyuncu Christian Klepser ve kızları Madita Klepser ile Annik Klepser...

Magazin

'Kardeşlerim' dizisinde Elif karakterine hayat veren oyuncu Dilara Sümbül, yumurtalık kistinin patlaması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Magazin

61 yaşında hayatını kaybeden Emmy Ödüllü oyuncu Andre Braugher'ın temsilcisi, Braugher'in ölüm nedenini açıkladı.