Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bahçelievler’deki Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde yapılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar durdurularak arama yapıldı.

Yerel

İzmir'de sağlık kontrolüne götürülürken kaçmaya çalışan ve kendisini yakalayan polis memuru tarafından vurulan hükümlü, hayatını kaybetti.

Gündem

İstanbul'un Avcılar ilçesinde eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk'e iş yerinde darbeden Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, görevden alındı.

Gündem

Bayrampaşa’da huzur denetimi sırasında bir kafeye giren polis ve bekçiler ile içeridekiler arasında çıkan arbede kavgaya dönüştü. Olayda 2 polis...

Yerel

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, psikolojik tedavi gören P.B., tartıştığı eşi E.B.'yi evde silahla rehin aldı. Yaklaşık 5 saat süren ikna çabalarına...

Gündem

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun aracıyla çarparak öldürdüğü motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, savcı ile polislerden şikayetçi oldu.

Yerel

Şanlıurfa'da hakkında arama kararı olan şüpheli Ramazan Öztürk, polis uygulamasına yakalanmamak için tabancayla bir otomobili gasbedip kaçtı.

Gündem

Okuldan mezun olan yeni polislerimize hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sokaklarımızda, şehirlerimizde her türlü suç ve suçluyla amansız şekilde...

Yerel

Diyarbakır Adliyesi'nde husumetli iki grup arasında çıkan kavgada fırlatılan damacana, kadın polis memurunun burnunu kırdı.

Yerel

Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçında çıkan olayları, polis havaya ateş...

Yerel

Gaziantep'te 5 ayrı dosyadan aranan İbrahim Budamcı’nın saklandığı adrese düzenlenen operasyonda Budamcı, etek giymiş halde yakalandı.

Gündem

Samsun’da kaçakçıların kabusu polise iftira attılar. Rüşvet suçlaması yüzünden meslekten atılan polis, sokaklarda seyyar satıcılık yaparak geçimini sağladı.