Real madrid Haberleri

real madrid haberleri ve güncel real madrid gelişmeleri, real madrid ile ilgili tüm video, real madrid fotoğrafları ve real madrid haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, başka bir takıma kiralanacağı iddia edilen Arda Güler ile ilgili tartışmalara son noktayı koydu.

Spor

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin menajeri, La Liga devi Real Madrid ile görüştükleri iddialarını doğruladı.

Spor

Real Madrid'e transferinin ardından sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan genç yıldız Arda Güler, Golden Boy'u da kaybetti.

Spor

Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Real Madrid, Fransa Milli Takım kampında sakatlanan Camavinga'dan kötü haber geldi.

Spor

Real Madrid'e transferinden sonra üst üste sakatlanarak form tutamayan Arda Güler, son sakatlığının ardından "Yıkıldım" dediği öne sürüldü.

Spor

Üst üste sakatlıklardan dolayı bir türlü istikrar yakalayamayan Real Madrid'de bir kötü haberde Jude Bellingham'dan geldi.

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanan maçlar sonucunda Bayern Münih, Real Madrid, Real Sociedad ve Inter, bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Spor

Real Madrid’in İspanyol futbolcusu Nacho Fernandez, Braga maçı için düzenlenen basın toplantısında Arda Güler için, “İnanılmaz bir yeteneğe sahip. Sakatlığını...

Spor

Real Madrid forması giyen Nacho Fernandez, milli futbolcu için "Real Madrid için doğmuş" övgüsünde bulundu.

Spor

Sezon başında Fenerbahçe'den rekor bir rakamla Real Madrid’e transfer olan Arda Güler için tarihi geceye saatler kaldı. Geçirdiği 2 talihsiz...

Spor

Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen AS’ın haberine göre; Fenerbahçe’den transfer olan Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkacak.

Spor

Real Madrid, Brezilyalı kanat oyuncusu Rodrygo ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.