Rehine Haberleri

rehine haberleri ve güncel rehine gelişmeleri, rehine ile ilgili tüm video, rehine fotoğrafları ve rehine haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde elinde silahla P&G fabrikasının ana binasını basan bir kişi işçileri rehin aldı. Özel harekat polisleri bölgede.

Dünya

ABD merkezli Wall Street Journal Gazetesi, İsrail'in Gazze'deki "Hamas tünelleri"ne deniz suyu pompalama planına başladığını duyurdu.

Yerel

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir şahsın, alacak meselesi yüzünden tartıştığı ortağını rehine olarak alması, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Dünya

Cumartesi gecesi, İsrail ve Hamas arasında yaşanan saatler süren gecikmeye rağmen, taraflar anlaşılan sayıda tutuklu ve rehineyi serbest bıraktı.

Gündem

İsrail ile Hamas arasında varılan geçici ateşkes anlaşmasının ikinci gününde Kassam, rehine takasının ertelendiğini duyurdu.

Dünya

İsrail ve Hamas arasındaki rehine takası sonrası Filistinli rehineler, aileleriyle buluşurken görüntülendi. O anlarda ise duygu dolu anlar yaşandı.

Dünya

Reuters'a konuşan bir yetkili, Hamas'ın, Katar arabulucuğuyla devam eden müzakere konusunda masadaki anlaşma teklifini ana hatlarıyla kabul ettiğini söyledi.

Dünya

Hamas'ın bazı rehinelerin serbest bırakılması karşılığında Gazze'de 5 günlük ateşkes istediğini ancak İsrail Başbakanı Netanyahu'nun bu anlaşmayı reddettiği iddia edildi.