Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

SGK prim ve diğer alacakları için gecikme cezasının yüzde 3 olarak uygulanmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin sürekli işçi, ihtiyaç duyulan hizmet türlerine göre il düzeyinde alınacak.

Ekonomi

Fermente süt ürünleri, aromalı-çeşnili yoğurt ve aromalı-çeşnili süzme yoğurtların 500 gramdan büyük ambalajlarda piyasaya arz edilmesi yasaklandı.

Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlanan son karara göre, en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liradan 10 bin liraya yükseldi.

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı, trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri değişti.

Genel

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.

Gündem

Anayasa Mahkemesi kararlarına göre, Uyanış Partisi, Türkiye Yaşam Partisi ve Yeni Yol Partisi’ne “kapatma davası” açtı.

Ekonomi

2024 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayınlandı. Buna göre; kamu 2024’te 1 trilyon 6 milyar 903 milyon liralık yatırım yapacak....

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ekonomi

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Ekonomi

Bugün Resmi Gazete'nin 2. Mükerrer sayısında yayımlanan "Gelir Vergisi Genel Tebliği" ile 2024 yılı için gelir vergisi dilimlerinde değişiklik yapıldı.