Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya yönetimi, ABD'nin dünyaca ünlü yatırım bankası JPMorgan'ın ülkedeki banka hesaplarına el konulmasına karar verdi.

Dünya

Rusya’nın bugün Ukrayna’nın Dnipropetrovsk kentine düzenlediği füze saldırısında 2’si çocuk olmak üzere 8 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya

Ukrayna Acil Durumlar Servisi, Rusya’nın Çernihiv kentine füzeli saldırı düzenlediğini, 14 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Gündem

Rus devletine ait medya kuruluşunun, Türkiye'deki seçimlere dair yayımladığı analizde, Yerel seçim sonuçlarının Türkiye'yi bir yol ayrımına getirdiğini savunuldu.

Dünya

Rusya, Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv bölgesinde bombardıman düzenledi. Saldırılarda 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Dünya

Rusya Genelkurmay Başkanlığı, geçen sonbaharda askere aldığı asker sayısının 130.000 olduğunu açıkladı.

Dünya

Rusya Federal Güvenlik Servisi Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırılarını ABD, İngiltere ve Ukrayna'nın planladığını iddia etti.

Dünya

Rusya'nın Başkenti Moskova’da gerçekleştirdiği terör saldırısında 139 kişiyi öldüren“radikal islamcı” terör örgütü IŞİD, yeni bir tehdit mesajı daha iletti.

Dünya

Rus ordusu, Ukrayna'nın başkenti Kiev ve batıdaki Lviv bölgesine pazar günü erken saatlerde dron ve füzelerle yoğun hava saldırısı düzenledi.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, ABD’nin Moskova’daki terör saldırısını ‘DEAŞ’ın düzenlediğine’ ilişkin açıklamasına yanıt verdi. Zakharova, “Keşke kendi Başkanları...

Dünya

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan konser salonuna silahlı saldırı düzenlediği öğrenildi.

Dünya

Rusya’nın bugün erken saatlerde Ukrayna’ya yönelik füze ve dron saldırısında ülkenin en büyük hidroelektrik santrali Dnipro Hidroelektrik Santrali, iki füzeyle...