Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki Şehit Haldun Ateş İlkokulu’na tayini çıkan sınıf öğretmeni, ilk iş gününde göğsünden vurularak yaralandı.

Gündem

İatanbul'un Esenyurt ilçesinde 26 yaşındaki Abdullah Ören'in 9 saatte 10 kişiyi bıçakladığı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı.

Zlider

Eyüpsultan'da motosikletli 2 kişi, trafikte ilerleyen bir otomobile silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda arka koltukta oturan Hasan A., ayağına isabet eden...

Gündem

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde bir araya gelen bir grup ülkücü, sınavlara girmek isteyen muhalif öğrencilere saldırdı.

Gündem

Fatih Camii imamına yönelik bıçaklı saldırı hakkında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, provokasyon uyarısında bulundu.

Gündem

AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı öne sürüldü.

Gündem

İstanbul'da ulaşıma yapılan zammı beğenmeyen taksici bir grup, UKOME binasına taş ve sopalarla saldırdı.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanık, yarın hakim karşısına çıkacak.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, hilafet bayrağı açan gerici şahsın yumruklanmasının ardından neden 'eline sağlık' dediğini açıkladı.

Yerel

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir şahıs, eski kız arkadaşı ve ağabeyinin içinde bulunduğu aracı taradı. Saldırıda kardeşler ağır yaralandı.

Yerel

Başakşehir'de denetim sırasında, yaralama ve tehdit suçlarından gözaltına alınan şahıs, karakoldaki polislere saldırarak kaçmaya çalıştı.

Yerel

Karaman'da yaşayan Serdar ve Müslüm Tezcan kardeşler, evlerinin önünde uğradıkları pompalı tüfek saldırısında yaralandı.