Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Şanlıurfa'da ağız diş teknisyeni Hicret Can'ın evde vurulup ölmesiyle ilgili gözaltına alınan erkek arkadaşı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zlider

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa ve Adana’da gerçekleştirilen 'KALKAN-8' operasyonunda 37 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

Yerel

Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl Yerleşkesi'nde 3 metre derinliğindeki rögara düşen çocuk, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Yerel

Şanlıurfa'da çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenip, sinir krizi geçirdiği öne sürülen Fatma D., elinde satırla yola çıktı. Trafik akışının durduğu yolda...

Yerel

Şanlıurfa'da gece bekçileri tarafından şüphe üzerine durdurulmak istenen 2 şüpheli kaçmaya başladı. Şüpheliler bekçiler tarafından vurularak durduruldu.

Yerel

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, makarna ve mısır yüklü 2 TIR'ın çarpıştığı kazada, Halil Akay ile Faruk Alkan, hayatını kaybetti.

Genel

Şanlıurfa'da kullandığı otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu 5 çocuğu ve eşinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan baba Hasan Çetin tutuklandı.

Yerel

Şanlıurfa'da bazı şahıslar, yol ortasında durdurdukları otomobilden inenlerle tekme- tokat kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yerel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yoğun siste öğretmenleri taşıyan servis minibüsü şarampole devrildi. Kazada 8 öğretmen ile sürücü yaralandı.

Yerel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 okuldaki 150 öğrenci, öğle vakti yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca hastanede tedaviye alındı.

Yerel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki bir okulda Yerli Malı Haftası etkinliğinde yiyeceklerden zehirlenen 9 öğrenci, hastanede tedavi altına alındı.

Yerel

Siverek - Şanlıurfa kara yolunun 5’inci kilometresinde yavru aslan görüldüğü iddia edildi. Yavruları bulmak için çalışma başlatıldı.