Seçim anketi Haberleri

Seçim anketi haberleri ve güncel Seçim anketi gelişmeleri, Seçim anketi ile ilgili tüm video, Seçim anketi fotoğrafları ve Seçim anketi haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, anketlerde öne geçtiğini iddia etti.

Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, kamuoyuna yansıyan seçim anketlerinin hiçbirinin doğru olmadığını iddia etti.

Gündem

Asal Araştırma Şirketi tarafından İstanbul için gerçekleştirilen seçim anketine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un önünde yer aldı.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Partililerin yaptığı ankette Zafer Partisi’nin yüzde 7’i geçtiğini iddia etti.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapılan seçim anketlerinde, İmamoğlu en yakın rakibine 12 puanlık, Mansur Yavaş ise 6 puanlık bir...

Gündem

Yerel seçimlere dair araştırma yapan ALF Araştırma, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın karşısına aday olarak gösterilebilecek 3 isimle ilgili...

Gündem

ORC Araştırma'nın İzmir ve Adana’da yaptığı yerel seçim anketinin sonuçlarına göre, yerel seçimlerde hangi adayların kazanacağı belli oldu.