Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

YSK'nın takvimine göre iptal edilen seçimlerin yenileceği 2 Haziran 2024 Pazar günü, LGS Sınavı’nın da olması nedeniyle, öğrenciler sınav tarihinin...

Yerel

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, akrabası olan 2 aday yerine diğer muhtar adayını desteklediği gerekçesiyle Yusuf...

Gündem

Giresun’un Tirebolu ilçesinde belediye başkanı seçilen Bülent Kara’nın evine dün akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Gündem

Siyaset uzmanları, AK Parti'nin aldığı ağır yenilginin nedeni olarak, seçmenin sandığa gitmemesi, derinleşen yoksulluk, Ankara ve İstanbul belediyelerinin başarısını gösterdi.

Gündem

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 1395 oy farkla seçimi AK Parti'ye kaybeden CHP'nin, seçim kuruluna yaptığı itiraz reddedildi.

Gündem

Avrupa Konseyi gözlemci misyonu, 31 Mart seçimleriyle ilgili değerlendirmesinde, seçimlerin "keskin kutuplaşmış bir ortamda" gerçekleştiğini kaydetti.

Gündem

Edirne'de bin 750 seçmenin kayıtlı olduğu Umurbey Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimlerinde bir temizlik görevlisi, sayılmak üzere olan son sandıktan çıkan oyları...

Gündem

İYİ Parti Kurucusu ve İstanbul eski Milletvekili Ahmet Çelik, seçimlerde alınan ağır yenilgi sonrası Genel Başkan Meral Akşener'i bombaladı.

Gündem

Türkiye genelinde AK Parti’nin ardından üçüncü sırada yer alan Yeniden Refah Partisi, toplamda 61 belediye başkanlığını kazandı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın aldığı ağır yenilgiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde megakent İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.

Gündem

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar "Bu bir ‘dip dalga’ değil. Görünen köydür. Bir siyasi afettir" dedi.