Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu, 1 asker...

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda, Uzman Çavuş Kadir Dingil şehit oldu, iki askerimiz yaralandı.

Gündem

Türkiye İşçi Partisi, Pençe-Kilit bölgesinde 9 askerimizin şehit olması nedeniyle katılımcısı olduğu mitingin iptal edildiğini duyurdu.

Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Pençe-Kilit bölgesinde şehit olan 9 askerimiz için taziye mesajı yayınladı.

Gündem

Şehit cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik provokasyon girişiminde bulunulmasının ardından, provokasyona şehit ailelerinden de tepki geldi.

Gündem

Mardin'deki Kırklar Kilisesi Başpapaz Gabriel Akyüz, "12 şehit verdik. Mutluluğumuzla birlikte aynı zamanda yas da tutmaktayız” dedi.

Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekşi Sözlük'te şehit olan askerlere yönelik suç veya suç unsuru içeren paylaşımlar yapıldığını tespit etti. Şüpheliler hakkında...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerin şehit olduğu belirtildi.

Gündem

Şehit olan 6 askerimiz ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur"...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin Irak'ın kuzeyinde düzenledikleri saldırı sonuncunda 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını açıkladı.

Gündem

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada, Üsteğmen Abdullah Köse şehit oldu.

Yerel

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kazaya müdahale ederken otomobil çarpan 31 yaşındaki mahalle bekçisi Halil Kara şehit oldu.