Şiddet Haberleri

şiddet haberleri ve güncel şiddet gelişmeleri, şiddet ile ilgili tüm video, şiddet fotoğrafları ve şiddet haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bursa'da, dini nikahla birlikte yaşadığı H.D.'ye şiddet uyguladığı öne sürülen Erol Kutlu (38), kadının oğlu E.D. (15) tarafından bıçaklandı.

Gündem

Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve tutuklanan Ömer Salgın’ın boşandığı eşi, "Şiddet de gördüm....

Magazin

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla 13 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu Ozan Güven, yeni bir diziyle ekranlara...

Dünya

Avusturalya Dışişleri Bakanı Penny Wong, İsrailli ‘yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri olaylar ile ilgili acil eylem çağrısında bulundu.

Dünya

İsrail polisinin, Kudüs'te görevini yapan bir gazeteciye silahın namlusuyla vurduktan sonra, yerde defalarca tekmelediği görüldü.

Genel

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bağlı haldeki sahipsiz köpeğe şiddet uygulayan F.Ç.'ye (56) 4 bin 554 lira idari para cezası uygulandı.

Yerel

Muğla'nın Milas ilçesinde ilkokul birinci sınıf öğrencisi tutuk sınıfa fırlattığı için hakkında inceleme başlatılan müdür yardımcısının görev yeri değiştirildi.