Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, konserinde tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu için ayağa kalkamayan bir dinleyicisine bağırdı.

Dünya

Arjantin'de safra kesisinin alınması için ameliyata giren 41 yaşındaki adam, yanlış ameliyat nedeniyle tamamen kısırlaştırıldı.

Gündem

Milli Savunma Üniversitesi sınavında yabancı uyruklu öğrenci skandalını, CHP soru önergesi olarak Meclis gündemine taşıyor.

Gündem

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında, yasak olmasına rağmen propaganda yapmak için ev ziyaretlerine başladı.

Gündem

Milli Savunma Üniversitesi sınavına Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanların da alınacağına dair mesajın, yanlışlıkla gönderildiği açıklandı.

Gündem

Ulu Önder Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, Diyanet’in maaşlı imamı Arap sevicisi Halil Konakçı, Cumhuriyeimizin kurucusu Atatürk'e yine hakaret etti.

Gündem

AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum'un, İliç'teki maden faciasıyla ilgili yaptığı skandal açıklama, uzmanlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları görevde yükselme sınavında yüksek puan alan sendika üyelerine, mülakatlarda İslami sorular soruldu, bilemeyenler elendi.

Gündem

İstanbul Valiliği'nin başlattığı proje kapsamında, okullara 605 bin kitap alınırken, kitap listesinde Atatürk düşmanı isimlerin ağırlıklı olması dikkat çekti.

Gündem

AK Parti'nin Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına rakip olarak çıkardığı Turgut Altınok, kendisine soru yönelten bir yurttaşı provokatörlükle suçladı.

Gündem

Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen Altın madeni faciasında, maden işletmecisi Anagold şirketinin vergi borcunun, iktidar tarafından silindiği ortaya çıktı.

Gündem

Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Suriyelileri Türkiye’de kalıcı hale getirmek için 5 vilayetteki hazine arazilerinin, Suriyelileri verilmesi yönünde talimat...