Süleyman Soylu Haberleri

Süleyman Soylu haberleri ve güncel Süleyman Soylu gelişmeleri, Süleyman Soylu ile ilgili tüm video, Süleyman Soylu fotoğrafları ve Süleyman Soylu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AFAD’da eski bakan Süleyman Soylu’ya yakın olduğu belirtilen 12 kentin AFAD müdürünü görevden alarak kızağa çekti.

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sonrası döneme hazırlık yaptığı ve yeni parti kuracağı iddia edildi.

Gündem

Suç örgütleriyle irtibatlı olduğu iddiaları üzerine paylaşım yapan Süleyman Soylu, dokunulmazlığının kalkması için TBMM'ye müracaat edeceğini söyledi.

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, UEFA tarafından 2 maç ceza verilen milli futbolcu Merih Demiral'a, 'Bozkurt' işareti yaparak destek verdi.

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun, mevcut İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sunum yaptığı sırada salonu terk ettiği iddia edildi.

Gündem

Süleyman Soylu'nun, AK Parti'nin sokak hayvanlarıyla ilgili hazırladığı yasa teklifine karşı çıktığı iddialarına Cumhurbaşkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlama geldi.

Gündem

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne dair görülen duruşmada, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun adı, resmi olarak ilk kez tutanaklara geçti.

Gündem

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Süleyman Soylu'nun derhal dokunulmazlığının kaldırılarak yargılama sürecine dahil edilmesi gerekmektedir" dedi.

Gündem

Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili 3 polisin görevden uzaklaştırılmasının ardından Erdoğan ile Süleyman Soylu arasında bir görüşme gerçekleştiği iddia edildi.

Magazin

Vasiyetini açıklayan sanat müziğinin ünlü yorumcusu Bülent Ersoy, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir ayrıntıdan da bahsetti.

Gündem

Bülent Arınç'ın kendisi hakkındaki ifadeleri sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Aradığım kişi o zamanki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ydu"...

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun bazı gazetecileri hedef gösteren konuşmasına, usta gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert yanıt geldi.