Şüpheli ölüm Haberleri

şüpheli ölüm haberleri ve güncel şüpheli ölüm gelişmeleri, şüpheli ölüm ile ilgili tüm video, şüpheli ölüm fotoğrafları ve şüpheli ölüm haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Antalya'nın turistik Konyaaltı ilçesinde berber dükkanı işleten 38 yaşındaki Adem Askan, dükkanının önündeki sandalyede ölü olarak bulundu.

Yerel

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde iki gün önce ev kiralayan 2 turistten Norveç uyruklu Egil Skarbo, kiraladığı dairede ölü bulundu.

Yerel

Manisa'da yaşayan Vahit Arslan, Yunusemre ilçesindeki Kuyualan Camisi'nin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1 haftadır kayıp olarak aranan 58 yaşındaki Hüseyin Hasgül, evinde bulunan çekyatın içinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Samsun'un Atakum ilçesinde Somali uyruklu 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Said Abdinnasır Jaman, yaşadığı evde ölü bulundu.

Gündem

Diş tedavisi olmak için 22 Kasım'da Türkiye’ye gelen Avusturyalı Basel Malak Gırgıs, İstanbul'da kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Yerel

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan Zafer Toprak, gece evde birlikte eğlendiği arkadaşı tarafından sabah ölü olarak bulundu.

Yerel

Edirne’nin Keşan ilçesinde yalnız yaşadığı evde hareketsiz olarak bulunan Ali Topuz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Magazin

Cameron Diaz ile yaptığı çalışmalarla tanınan eski çocuk oyuncu Evan Ellingson, kaldığı 'ayık yaşam' tesisinin yatak odasında ölü bulundu.

Yerel

Aydın'ın Buharkent ilçesinde ilçe merkezine gideceğini söyleyip evden çıkan ve bir daha haber alınamayan genç kadının cesedi, köprü üzerinde bulundu.