Suriye Haberleri

Suriye haberleri ve güncel Suriye gelişmeleri, Suriye ile ilgili tüm video, Suriye fotoğrafları ve Suriye haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Suriye Deyrizor - Şanlıurfa Akçakale merkezli 3,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Dünya

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu başkanı Hadi El Bahra, İstanbul'da bulunan merkezlerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Dünya

Ürdün ordusu, Suriye sınırında uyuşturucu kaçakçılarıyla yaşanan çatışmada bir askerin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda kaçakçının öldürüldüğünü duyurdu.

Gündem

Bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin, sözde Ayn El Arab sorumlularından 'Karker Andok' kod adlı Mutlu Kacar, MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

Gündem

Kırmızı bültenle aranan terör örgütünün sözde sorumlularından Fahrettin Tolun'un, MİT tarafından Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Dünya

Suriye lideri Beşşar Esad, savaş nedeniyle ülkeyi terk edenlerin Suriyelilerin geri dönmelerini de kapsayan genel af ilan etti.

Dünya

Fransa'da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad hakkında 2013 yılında halkına kimyasal saldırı düzenlenmesine iştirak ettiği gerekçesiyle uluslararası tutuklama kararı çıkartıldı.

Dünya

Fransa'da, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad için insanlığa karşı suça ve savaş suçuna ortaklık ettiği gerekçesiyle tutuklama emri çıkarıldı.

Dünya

Suriye'nin Deyrizor ve Haseke illerinde, Gazze'deki İsrail katliamına destek veren ABD'nin güçlerinin konuşlandığı üslere, saldırılar düzenlendi.