Suudi Arabistan Haberleri

Suudi Arabistan haberleri ve güncel Suudi Arabistan gelişmeleri, Suudi Arabistan ile ilgili tüm video, Suudi Arabistan fotoğrafları ve Suudi Arabistan haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi 'İstiklal Marşı' ve 'Atatürk pankartı' kriziyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ilk açıklama geldi.

Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa Finali'ne, Atatürk'ün sözünü taşıyan pankartıyla çıkmak istediklerini ama kabul görmediğini belirtti.

Gündem

Suudi Arabistan, Mısır ve BAE'nin terör listesinde yer alan Kuveytli Hakem Al Mutairi'nin, 2018 yılından beri İstanbul'da serbestçe yaşadığı öğrenildi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan'a gidecek taraftarlar için uyarı metni yayınladı.

Spor

Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan golcü oyuncu Vincent Aboubakar'ın Damac FC'ye transfer olacağı öne sürüldü.

Spor

Erol Mütercimler, Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Kupa Finali'nin, neden Suudi Arabistan'da oynanacağı ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Spor

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Suudi Arabistan'da Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa Finali ile ilgili dikkat çeken bir açıklama...

Spor

Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanması düşüncesinin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ait olduğu iddiaları TFF tarafından yalanlandı.

Spor

TFF, Türkiye Kupası'nın Suudi Arabistan'da oynanacağını ve kararın değiştirilmeyeceğini belirtti.

Spor

Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro'nun, Cristiano Ronaldo'yu AFC Şampiyonlar Ligi maçı için kadroya almaması, taraftarlardan büyük tepki aldı.

Dünya

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde 8 saat süren şiddetli sağanak yağışlar, çölde sele neden oldu. Sel felaketinde ilk belirlemelere göre 2...

Gündem

Suudilerin prensi Selman için Ankara’da verilen ziyafette ‘Suudiler üstündür’ nakaratlı şarkının çalınmasıyla ilgili davada, mahkemeden skandal bir karar çıktı.