Terörist Haberleri

terörist haberleri ve güncel terörist gelişmeleri, terörist ile ilgili tüm video, terörist fotoğrafları ve terörist haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Dünya

Moskova'daki yer alan konser salonuna yapılan ve 60'tan fazla kişinin ölümüne neden olan saldırının faillerinin yakalandığı duyuruldu.

Gündem

Yeşil kategoride aranan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Halil Tekin, Suriye Kamışlı'da etkisiz hale getirildi.

Gündem

PKK/KCK-PYD/YPG’li Rızgar Amed kod adlı terörist Mehmet Kılıç, Zeytin Dalı Harekat Alanı’na sızmaya çalışırken yakalandı.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 3 ve Hakurk bölgesindeki 2 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirildi.

Dünya

Putin'in politikalarını eleştiren eski Dünya Satranç Şampiyonu Garry Kasparov, Rusya'da teröristler listesine alındı.

Gündem

PKK/KCK terör örgütünün sözde sorumlusu 'Mazlum' kod adlı Murat Kızıl, MİT ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyonla, Avrupa’ya kaçmaya çalışırken yakalandı.

Gündem

Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ı şehit eden teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

Gara'da tespit edilen 6 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Gündem

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist, düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Gündem

Interpol tarafından her yerde aranan Rus uyruklu IŞİD'li terörist, Mersin'deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışırken yakalandı.

Gündem

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG’li terörist Ahmet Al Hac Ömer, operasyonla yakalandı.