Terörist Haberleri

terörist haberleri ve güncel terörist gelişmeleri, terörist ile ilgili tüm video, terörist fotoğrafları ve terörist haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde dokuz askerimizin şehit edildiği saldırılara katılan Berfin kod adlı Rima Abdullah isimli terörist, etkisiz hale getirildi.

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatı sonucunda. bölücü terör örgütü üyesi 12 terörist, etkisiz hale getirildi.

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Yerel

Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde, sızma girişiminde bulunan teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Gündem

Balıkesir'de örgüt adına keşif yaptığı belirlenen terör örgütü PYD/YPG içerisinde faaliyet gösteren 6 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi. Metina bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Gündem

Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li terörist, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, güvenlik güçlerimizce etkisiz hale getirildi.