Terörist Haberleri

terörist haberleri ve güncel terörist gelişmeleri, terörist ile ilgili tüm video, terörist fotoğrafları ve terörist haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist, düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Gündem

Interpol tarafından her yerde aranan Rus uyruklu IŞİD'li terörist, Mersin'deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışırken yakalandı.

Gündem

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG’li terörist Ahmet Al Hac Ömer, operasyonla yakalandı.

Gündem

Terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan PKK/HPG konsey üyesi Yunus Demir, Irak'ın Gara bölgesinde gerçekleştirilen operasyonla öldürüldü.

Gündem

PKK’nın sözde tabur sorumlusu olan Muhsin Ete, Suriye’nin kuzeyinde içinde bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü.

Gündem

İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ne terör saldırısı düzenleyen teröristlerin, DHKP/C terör örgütü üyesi Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Yerel

Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde, sızma girişiminde bulunan teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Gündem

Balıkesir'de örgüt adına keşif yaptığı belirlenen terör örgütü PYD/YPG içerisinde faaliyet gösteren 6 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama geldi. Metina bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Gündem

Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li terörist, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, güvenlik güçlerimizce etkisiz hale getirildi.